Suomalaista palvelua

Soita 015 321 320

Laihdutusklinikka

Ikioman laihdutusklinikassa toimivat tällä hetkellä ravitsemusterapeutti Heli Pyrhönen, Cambridge -laihdutus­ohjelman valmentaja Iina Smolander ja laihdutuskirurgiaan perehtynyt erikoislääkäri Imre Ilves.

Ravitsemusterapeutin ammattitaitoa voidaan hyödyntää paitsi ylipainon hoidossa, myös muissa ravitsemuksen erityisosaamista vaativissa tilanteissa. Esimerkkeinä erityisruokavaliota vaativat sairaudet kuten keliakia, erilaiset suolistosairaudet, ruoka-aineyliherkkyydet, syömishäiriöt, neurologiset sairaudet, diabetes, yksipuolinen tai niukka ruokavalio tai muut syömiseen liittyvät pulmat.

Cambridge Ohjelmassa käytetään laadukkaita erittäin niukkaenergisiä laihdutustuotteita, jotka sisältävät tasapainoisessa suhteessa kaiken sen, mitä elimistö tarvitsee. Taso-ohjelma on joustava ja opettavainen kokonaisuus. Ohjelman voi aloittaa miltä tasolta vain ja jokaisella tasolla voi viipyä niin pitkään kun on tarve. Jokaisella tasolla harjoitellaan jotain ruoka-aineita tai aterioita. Tasoilla 1-5 energiavaje päivän aikana on tarpeeksi iso, jotta paino putoaa. Taso kuusi on painonhallintavaihe, jolloin laihdutus on jo takanapäin.

Kaikilla tasoilla osa (Tasolla 1 kaikki) nautitaan Cambridge -täysravintoa ja tavallista ruokaa. Pikku hiljaa siirrytään asteittain takaisin ravitsemussuositusten mukaiseen ruokaan. Cambridge -valmentajasi neuvoo sinua tason valinnassa ja tasolta toiselle siirtymisessä. Valmentaja auttaa sinua niin painonpudotuksessa kuin terveen ja mukavan painon ylläpitämisessä. Cambridge ohjelma on tutkittu, turvallinen ja tehokas tapa pudottaa painoa.

Ajanvaraukset

Iina Smolander
iina.smolander@cambridgeohjelma.fi
puh: 050 591 0656

 

Heli_Pyrhonen

Heli Pyrhönen ravitsemustarapeutti

Imre_Ilves

Imre Ilves Vatsaelinkirurgian erikoislääkäri

 

Iina Smolander laihdutusvalmentaja
(äitiyslomalla)

Ajankohtaista

24.04

Hanki punkkirokotussarja suojaksesi, edullisesti Ikiomasta

17.04

Lääkärikeskus Ikioman kevätkampanja: Synvisc One® nivelinjektio

SYNVISC ONE® -pistos 250€
(norm.275€) huhti-toukokuun ajan.
(+normaali lääkärin käynti- ja toimistomaksu).

Voi lievittää polven nivelrikkokipua yhdellä pistoksella jopa vuoden.
https://www.synvisc.fi/

27.03

Painaako mieltäsi ?

16.03

Naisille naisten juttuja

Myös gynekologien vastaanotot lähes joka arkipäivä meillä, Ikiomassa

15.03

Lääkehoidon päivän yleisötilaisuus to 22.3

Lääkärikeskus Ikioma Oy ja Apteekki Stella järjestävät yhteistyössä Lääkehoidon päivän yleisötilaisuuden to 22.3. Päivän tarkoituksena on kertoa kuulijoille, kuinka järkevä lääkehoito toteutetaan ja mitä apukeinoja lääkehoitoon on saatavilla.

Maksuttomaan tilaisuuteen mahtuu mukaan ensimmäiset 30 henkeä, ilmoittautuminen Apteekki Stellaan.