Suomalaista palvelua

Soita 015 321 320

Laihdutusklinikka

Ikioman laihdutusklinikassa toimivat tällä hetkellä ravitsemusterapeutti Heli Pyrhönen, Cambridge -laihdutus­ohjelman valmentaja Iina Smolander ja laihdutuskirurgiaan perehtynyt erikoislääkäri Imre Ilves.

Ravitsemusterapeutin ammattitaitoa voidaan hyödyntää paitsi ylipainon hoidossa, myös muissa ravitsemuksen erityisosaamista vaativissa tilanteissa. Esimerkkeinä erityisruokavaliota vaativat sairaudet kuten keliakia, erilaiset suolistosairaudet, ruoka-aineyliherkkyydet, syömishäiriöt, neurologiset sairaudet, diabetes, yksipuolinen tai niukka ruokavalio tai muut syömiseen liittyvät pulmat.

Cambridge Ohjelmassa käytetään laadukkaita erittäin niukkaenergisiä laihdutustuotteita, jotka sisältävät tasapainoisessa suhteessa kaiken sen, mitä elimistö tarvitsee. Taso-ohjelma on joustava ja opettavainen kokonaisuus. Ohjelman voi aloittaa miltä tasolta vain ja jokaisella tasolla voi viipyä niin pitkään kun on tarve. Jokaisella tasolla harjoitellaan jotain ruoka-aineita tai aterioita. Tasoilla 1-5 energiavaje päivän aikana on tarpeeksi iso, jotta paino putoaa. Taso kuusi on painonhallintavaihe, jolloin laihdutus on jo takanapäin.

Kaikilla tasoilla osa (Tasolla 1 kaikki) nautitaan Cambridge -täysravintoa ja tavallista ruokaa. Pikku hiljaa siirrytään asteittain takaisin ravitsemussuositusten mukaiseen ruokaan. Cambridge -valmentajasi neuvoo sinua tason valinnassa ja tasolta toiselle siirtymisessä. Valmentaja auttaa sinua niin painonpudotuksessa kuin terveen ja mukavan painon ylläpitämisessä. Cambridge ohjelma on tutkittu, turvallinen ja tehokas tapa pudottaa painoa.

Ajanvaraukset

Iina Smolander
iina.smolander@cambridgeohjelma.fi
puh: 050 591 0656

 

Heli_Pyrhonen

Heli Pyrhönen ravitsemustarapeutti

Imre_Ilves

Imre Ilves Vatsaelinkirurgian erikoislääkäri

 

Iina Smolander laihdutusvalmentaja
(äitiyslomalla)

Ajankohtaista

06.02

Matkailijan rokotukset kuntoon Ikiomassa

Talvilomakausi lähestyy! Varaa aikasi Ikioman hoitajalle ja päivitetään rokotuksesi matkakuntoon puh. 015 321 320
Lisätietoja lomakohteiden rokotesuosituksista löydät osoitteesta www.rokote.fi

24.01

VIRTSARAKKO VAIVANA? Maksuton erikoislääkäriluento

20.01

Mistä lääkäri lauantaina?

10.11

Urologiset palvelut ja tutkimukset ovat laajentuneet! Kysy lisää tai varaa aikasi.

13.10

Lauantaipäivystys

Yllättikö flunssa? Paheniko oireet?
Yleislääkärin päivystysvastaanotto ajanvarauksella lauantaisin
klo 10:00 -14:00
Soita puh (015) 321320
tai nettiajanvaraus https://av.dynamichealth.tieto.com/ikioma/