Suomalaista palvelua

Soita 015 321 320

Laihdutusklinikka

Ikioman laihdutusklinikassa toimivat tällä hetkellä ravitsemusterapeutti Heli Pyrhönen, Cambridge -laihdutus­ohjelman valmentaja Iina Smolander ja laihdutuskirurgiaan perehtynyt erikoislääkäri Imre Ilves.

Ravitsemusterapeutin ammattitaitoa voidaan hyödyntää paitsi ylipainon hoidossa, myös muissa ravitsemuksen erityisosaamista vaativissa tilanteissa. Esimerkkeinä erityisruokavaliota vaativat sairaudet kuten keliakia, erilaiset suolistosairaudet, ruoka-aineyliherkkyydet, syömishäiriöt, neurologiset sairaudet, diabetes, yksipuolinen tai niukka ruokavalio tai muut syömiseen liittyvät pulmat.

Cambridge Ohjelmassa käytetään laadukkaita erittäin niukkaenergisiä laihdutustuotteita, jotka sisältävät tasapainoisessa suhteessa kaiken sen, mitä elimistö tarvitsee. Taso-ohjelma on joustava ja opettavainen kokonaisuus. Ohjelman voi aloittaa miltä tasolta vain ja jokaisella tasolla voi viipyä niin pitkään kun on tarve. Jokaisella tasolla harjoitellaan jotain ruoka-aineita tai aterioita. Tasoilla 1-5 energiavaje päivän aikana on tarpeeksi iso, jotta paino putoaa. Taso kuusi on painonhallintavaihe, jolloin laihdutus on jo takanapäin.

Kaikilla tasoilla osa (Tasolla 1 kaikki) nautitaan Cambridge -täysravintoa ja tavallista ruokaa. Pikku hiljaa siirrytään asteittain takaisin ravitsemussuositusten mukaiseen ruokaan. Cambridge -valmentajasi neuvoo sinua tason valinnassa ja tasolta toiselle siirtymisessä. Valmentaja auttaa sinua niin painonpudotuksessa kuin terveen ja mukavan painon ylläpitämisessä. Cambridge ohjelma on tutkittu, turvallinen ja tehokas tapa pudottaa painoa.

Ajanvaraukset

Iina Smolander
iina.smolander@cambridgeohjelma.fi
puh: 050 591 0656

 

Heli_Pyrhonen

Heli Pyrhönen ravitsemustarapeutti

Imre_Ilves

Imre Ilves Vatsaelinkirurgian erikoislääkäri

 

Iina Smolander laihdutusvalmentaja
(äitiyslomalla)

Ajankohtaista

29.11

JOULUNAJAN AUKIOLOAJAT

TI 5.12 SULJETAAN KLO 16:00
KE 6.12 ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ SULJETTU

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ #suomi100 !

PE 22.12 AVOINNA KLO 7:30-16:00
LA 23.12 PÄIVYSTYS KLO 10:00-14:00
SU 24.12 -TI 26.12 SULJETTU

Rauhallista ja hyvää Joulunaikaa !

23.11

INFLUENSSAROKOTE IKIOMASSA 28.50€

Myös ilman ajanvarausta!

10.11

Urologiset palvelut ja tutkimukset ovat laajentuneet! Kysy lisää tai varaa aikasi.

13.10

Lauantaipäivystys

Yllättikö flunssa? Paheniko oireet?
Yleislääkärin päivystysvastaanotto ajanvarauksella lauantaisin
klo 10:00 -14:00
Soita puh (015) 321320
tai nettiajanvaraus https://av.dynamichealth.tieto.com/ikioma/

13.10

Ikioma menossa mukana

Kamppareiden vastuulääkärinä toimii Susanna Vanhanen.
Lääkärikeskus Ikoman urheiluklinikan lääkärit Timo Aalto, Erno Teitti, Hannu Paajanen, Ville Waris, Mikko Honkanen, Ilkka Tarkiainen, Edvin Karvanen, Janne Nurmennniemi sekä Mikko Saksa antavat asiantuntevaa apua ja neuvontaa urheiluvammoissa, niiden hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.
Tarvittaessa asiantuntijoina myös fysioterapeutit Jussi-Pekka Peitola ja Tapio Pyrhönen.