Suomalaista palvelua

Soita 015 321 320

Ikioman yhteiskuntavastuu

Yhteiskuntavastuulla tarkoitetaan vastuuta toimintamme taloudellisista, sosiaalisista ja ympäristövaikutuksista. Vastuullisuus on keskeinen osa Lääkärikeskus Ikioman arvoja ja strategiaa ja olemme sitoutuneet edistämään sitä paikallisesti liiketoiminnassamme eri sidosryhmien kanssa. Liikevaihdostamme panostamme merkittävän osan kaupunkimme kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntaharrastusten tukemiseen. Tavoitteenamme on myös olla edelläkävijöitä vanhusten hoivapalvelujen, syöpäpotilaiden ja omaishoidon tukemisessa. Työyhteisössämme kunnioitamme potilaidemme, työkavereiden ja eri sidosryhmien eettisiä arvoja.

Ikioma noudattaa toimialamme perinteisesti tunnustettuja korkeita eettisiä, taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun periaatteita. Lääketieteen, hammaslääketieteen ja lääkintäpalvelujen toimintaa muokkaavat lähivuosina voimakkaasti alamme ulkopuolelta tulevat muutokset. Näitä ovat mm. talouden niukkenevat voimavarat, väestön ja samalla potilaidemme vanheneminen ja alati muuttuvat hoitokäytännöt. Noudatamme vastuullisesti suomalaisen lääketieteen ja hammaslääketieteen yhdistysten ns. ”käypä hoito” -suosituksia ja toteutamme näyttöön perustuvaa lääketiedettä aina kun se on mahdollista. Noudatamme myös Suomen terveydenhuollon laatuvaatimuksia ja säännöksiä.

Yhteiskuntavastuullisuus Ikiomassa tarkoittaa myös ympäristövastuullista päivittäistä toimintaa ja läpinäkyvää viestintää. Työntekijöillämme on hyvä työterveyshuolto, maksamme veromme Suomeen, seuraamme toimintamme laatua (laatukäsikirja), meillä on yksityisen terveydenhuollon vaatimat viranomaisluvat, potilasvakuutukset, tapaturmavakuutukset, röntgenkoneiden käyttöluvat ja potilasasiamies. Olemme kiinnostuneita työntekijöidemme hyvinvoinnista ja tarjoamme heille mahdollisuuksia monipuoliseen vapaa-ajan liikuntaan ja yhteisöllisyyteen. Yhteiskuntavastuu Ikiomassa on jatkuva prosessi ja sitoudumme parantamaan sitä koko ajan.

Ajankohtaista

29.11

JOULUNAJAN AUKIOLOAJAT

TI 5.12 SULJETAAN KLO 16:00
KE 6.12 ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ SULJETTU

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ #suomi100 !

PE 22.12 AVOINNA KLO 7:30-16:00
LA 23.12 PÄIVYSTYS KLO 10:00-14:00
SU 24.12 -TI 26.12 SULJETTU

Rauhallista ja hyvää Joulunaikaa !

23.11

INFLUENSSAROKOTE IKIOMASSA 28.50€

Myös ilman ajanvarausta!

10.11

Urologiset palvelut ja tutkimukset ovat laajentuneet! Kysy lisää tai varaa aikasi.

13.10

Lauantaipäivystys

Yllättikö flunssa? Paheniko oireet?
Yleislääkärin päivystysvastaanotto ajanvarauksella lauantaisin
klo 10:00 -14:00
Soita puh (015) 321320
tai nettiajanvaraus https://av.dynamichealth.tieto.com/ikioma/

13.10

Ikioma menossa mukana

Kamppareiden vastuulääkärinä toimii Susanna Vanhanen.
Lääkärikeskus Ikoman urheiluklinikan lääkärit Timo Aalto, Erno Teitti, Hannu Paajanen, Ville Waris, Mikko Honkanen, Ilkka Tarkiainen, Edvin Karvanen, Janne Nurmennniemi sekä Mikko Saksa antavat asiantuntevaa apua ja neuvontaa urheiluvammoissa, niiden hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.
Tarvittaessa asiantuntijoina myös fysioterapeutit Jussi-Pekka Peitola ja Tapio Pyrhönen.