Suomalaista palvelua

Soita 015 321 320

Ikioman yhteiskuntavastuu

Yhteiskuntavastuulla tarkoitetaan vastuuta toimintamme taloudellisista, sosiaalisista ja ympäristövaikutuksista. Vastuullisuus on keskeinen osa Lääkärikeskus Ikioman arvoja ja strategiaa ja olemme sitoutuneet edistämään sitä paikallisesti liiketoiminnassamme eri sidosryhmien kanssa. Liikevaihdostamme panostamme merkittävän osan kaupunkimme kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntaharrastusten tukemiseen. Tavoitteenamme on myös olla edelläkävijöitä vanhusten hoivapalvelujen, syöpäpotilaiden ja omaishoidon tukemisessa. Työyhteisössämme kunnioitamme potilaidemme, työkavereiden ja eri sidosryhmien eettisiä arvoja.

Ikioma noudattaa toimialamme perinteisesti tunnustettuja korkeita eettisiä, taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun periaatteita. Lääketieteen, hammaslääketieteen ja lääkintäpalvelujen toimintaa muokkaavat lähivuosina voimakkaasti alamme ulkopuolelta tulevat muutokset. Näitä ovat mm. talouden niukkenevat voimavarat, väestön ja samalla potilaidemme vanheneminen ja alati muuttuvat hoitokäytännöt. Noudatamme vastuullisesti suomalaisen lääketieteen ja hammaslääketieteen yhdistysten ns. ”käypä hoito” -suosituksia ja toteutamme näyttöön perustuvaa lääketiedettä aina kun se on mahdollista. Noudatamme myös Suomen terveydenhuollon laatuvaatimuksia ja säännöksiä.

Yhteiskuntavastuullisuus Ikiomassa tarkoittaa myös ympäristövastuullista päivittäistä toimintaa ja läpinäkyvää viestintää. Työntekijöillämme on hyvä työterveyshuolto, maksamme veromme Suomeen, seuraamme toimintamme laatua (laatukäsikirja), meillä on yksityisen terveydenhuollon vaatimat viranomaisluvat, potilasvakuutukset, tapaturmavakuutukset, röntgenkoneiden käyttöluvat ja potilasasiamies. Olemme kiinnostuneita työntekijöidemme hyvinvoinnista ja tarjoamme heille mahdollisuuksia monipuoliseen vapaa-ajan liikuntaan ja yhteisöllisyyteen. Yhteiskuntavastuu Ikiomassa on jatkuva prosessi ja sitoudumme parantamaan sitä koko ajan.

Ajankohtaista

24.04

Hanki punkkirokotussarja suojaksesi, edullisesti Ikiomasta

17.04

Lääkärikeskus Ikioman kevätkampanja: Synvisc One® nivelinjektio

SYNVISC ONE® -pistos 250€
(norm.275€) huhti-toukokuun ajan.
(+normaali lääkärin käynti- ja toimistomaksu).

Voi lievittää polven nivelrikkokipua yhdellä pistoksella jopa vuoden.
https://www.synvisc.fi/

27.03

Painaako mieltäsi ?

16.03

Naisille naisten juttuja

Myös gynekologien vastaanotot lähes joka arkipäivä meillä, Ikiomassa

15.03

Lääkehoidon päivän yleisötilaisuus to 22.3

Lääkärikeskus Ikioma Oy ja Apteekki Stella järjestävät yhteistyössä Lääkehoidon päivän yleisötilaisuuden to 22.3. Päivän tarkoituksena on kertoa kuulijoille, kuinka järkevä lääkehoito toteutetaan ja mitä apukeinoja lääkehoitoon on saatavilla.

Maksuttomaan tilaisuuteen mahtuu mukaan ensimmäiset 30 henkeä, ilmoittautuminen Apteekki Stellaan.