Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

Fysioterapian ammattilaiset apunasi

Ikioman fysioterapeutit ovat oman alansa kokeneita ja pitkälle erikoiskoulutettuja ammattilaisia. Fysioterapeuttimme ovat suorittaneet mm. OMT, McKenzie ja Mulligan menetelmiin sekä urheilufysioterapiaan liittyviä tutkintoja. Fysioterapeuttimme ovat suorittaneet myös työfysioterapeutin ammattitutkinnon ja lukuisia ammattitaitoa lisääviä erikoiskoulutuksia.

Suurin osa tuki- ja liikuntaelinongelmista voidaan hoitaa konservatiivisesti eli ilman leikkaushoitoa. Ikioman fysioterapeutit arvioivat nopeasti konservatiivisen hoidon mahdollisuudet ja ovat tiiviissä yhteystyössä hoitavien lääkärien kanssa arvioimassa mahdollisia jatkotutkimus – ja toimenpidetarpeita silloin kun fysioterapialla ei saavuteta asiakasta tyydyttävää tulosta.

Ikiomassa on saatavilla myös fysioterapiaa, jonka yhteydessä käytössä on LPG-hoitomenetelmä (kudosterapia). LPG-hoito perustuu alipaineeseen ja kudoksen liikuttamiseen manuaalisesti. Hoito lisää nestekiertoa, verenkiertoa, kollageenisynteesiä ja rasvakudoksen pilkkoutumista.

LPG-hoito soveltuu mm.:
-lihaskipuun ja -kireyteen
-jännevammojen hoitoon
-turvotuksen hoitoon
-arpien hoitoon
-kivun hoitoon
-kudosvammojen paranemisen tukemiseen
-rasituksesta palautumiseen

-vartalon ja kasvojen hoitoon (mm. kollageenisynteesi ja rasvasolujen pilkkoutuminen)

Tehokkaasti toteutettu fysioterapia ennen ja jälkeen ortopedisten leikkausten takaa mahdollisimman nopean toiminta- ja työkyvyn palautumisen.

Apua myös urheilijoille ja kuntoilijoille

Urheilijoiden vammojen tehokas tutkimus, terapia ja testaus ovat Ikioman fysioterapeuttien yksi erikoisosaamisalueista. 25 vuoden kokemus SM- ja liigatason urheilijoiden fysioterapiassa useissa eri lajeissa yhdistettynä päivitettyyn tietoon varmistavat nopeimman mahdollisen kuntoutumisen ja paluun kilpakentille.

Fysioterapiahoitoja, ohjausta ja neuvontaa käytetään esimerkiksi ennen ja jälkeen leikkausta tai tapaturmasta kuntoutumiseen.

Huomioithan, että ilman lähetettä fysioterapiasta ei tällä hetkellä saa Kela-korvausta.