Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

Haavahoidon ammattilainen apunasi haavojen hoidossa Ikiomassa

Haavahoidon asiantuntija, sairaanhoitaja Minna Kuntun vastaanotolla Lääkärikeskus Ikiomassa saat apua erilaisten haavojen ja alaraajaturvotuksen hoitoon, lääkinnällisten hoitosukkien hankintaan ja käyttöön sekä tehokkaita valohoitoja.

"Olen pitkän ja monipuolisen työkokemuksen omaava haavahoitoon ja ihotauteihin pätevöitynyt sairaanhoitaja. Autan potilaita, joilla on haavoja tai muita ihorikkeymiä – tavoitteena on saada haasteellisetkin haavat paranemaan.

Haavan kesto vaikuttaa sen paranemisennusteeseen, eli mitä pidempään haava on ollut, sen hitaammin paraneminen yleensä alkaa. Haavojen oikeanlainen hoito on siksi tärkeää kaikissa vaiheissa. Asiantuntevin hoitotoimin myös kroonistuminen on estettävissä sekä usein myös hoidettavissa.

Paneudun (haava)tilanteeseen kokonaisvaltaisesti sekä yksilöllisesti ja hoidot toteutan vankalla ammattitaidolla. Asiakas / hoitava henkilö saa aina myös asianmukaiset jatkohoito-ohjeet. Hoitoa ja konsultointikäyntejä on mahdollista saada myös kotiin tai hoitolaitoksiin. Teen yhteistyötä mm. kotisairaanhoidon kanssa. Vastaanoton yhteydessä on tarvittaessa mahdollista konsultoida lääkäriä.

Myös alaraajaturvotuksen hoito, lääkinnällisten hoitosukkien mittaukset, hankinta ja käyttöön opastus ammattitaitoisesti kilpailukykyiseen hintaan – myös maksusitoumuksella."

Lue tästä lisää mm. psoriasiksen hoitoon soveltuvasta valohoidoista, joita saat myös Ikiomasta.

Ajanvaraukset ja tiedustelut: Ikioman vastaanotosta tai puhelimitse 015 321 320 tai 050 521 5554.

Palveluhinnasto:
Vastaanotto 20 min 39 €
Vastaanotto noin 1/2h  49 €
Vastaanotto noin 1h  78 €

Käynneistä peritään toimistomaksu. Sarjakäynteihin lisätään vain yksi toimistomaksu. Haavahoidossa tarvittavat perustarvikkeet sisältyvät hintaan.

Maksuvälineenä käy myös pankkikortti. Tutustu lisää: www.haavapalvelu.fi

  • Minna Kunttu
    050 521 5554
    Haavahoidon asiantuntija, sairaanhoitaja