Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

Uusi resepti tai ota yhteyttä -  Ikioma palvelee myös sähköisesti vaikka kotisohvallesi!

Tervetuloa Lääkärikeskus Ikioman digipalvelujen käyttäjäksi! Voit uusia sähköisesti reseptejä ja esittää kysymyksen asiantuntijoillemme. Palvelussa on mukana osa Ikioman lääkäreistä ja asiantuntijoista eli voit itse valita, kenelle  reseptiuusimisen toimeksianto tai iLääkäri-kysymys ohjataan.

Palvelussa kysyttyjä tietoja käsitellään erityisen huolellisesti ja niitä säilytetään vain sen aikaa, että ne siirtyvät asiantuntijan käytettäväksi. Reseptin uusimisen tai asiantuntijan vastauksen jälkeen annetut tiedot tuhotaan tästä palvelusta.

Uusi reseptisi sähköisellä toimeksiannolla

iResepti palvelussa voit uusia olemassaolevan reseptin itsellesi, alaikäiselle lapselle / huollettavalle tai voit pyytää reseptin uusimista esimerkiksi vanhempasi puolesta. Reseptit toimitetaan sähköisesti Kanta-palveluun, jolloin reseptin lunastaminen tapahtuu suoraan apteekista.

Asiakkaalla tulee aina olla jonkun Ikioman lääkärin kirjoittama tai aiemmin uusima vanhentunut resepti, jonka uusimista pyyntö koskee. iResepti-palvelussa ei uusita muiden kuin Ikioman lääkäreiden reseptejä. iResepti-palvelussa ei uusita huumausaine-, kolmio- ja PKV-lääkkeitä. Reseptin uusimismaksua ei palauteta, mikäli uusittava lääke ei kuulu iResepti-palveluun.

Palvelun hinta on 1-3 reseptin uusinta 22 €. (Voit uusia yhdellä kerralla yhden henkilön reseptejä). iResepti-palvelun käsittelyaika on max. 5 arkipäivää.

Lääkärit, jotka uusivat aiemmin Ikiomassa kirjoitettuja reseptejä iResepti-palvelun kautta:

Jatta Ahola, gynekologi

Hannu Paajanen, kirurgian erikoislääkäri, prof.

Seija Kuikka, gynekologi

Sähköinen yhteydenotto asiantuntijalle

Askarruttaako mieltäsi terveyteesi liittyvä kysymys? Onko sinulla vaiva, johon haluaisit lääkärin tai asiantuntijan kommentin? Ikioman iLääkäri-palvelulla voit lähettää viestin ja halutessasi kuvan, joiden perusteella asiantuntija voi antaa alustavan lausunnon tai kutsua sinut tarvittaessa tarkempiin jatkotutkimuksiin.

iLääkäri-palvelu ei korvaa koskaan vastaanotolla käyntiä eli mikäli kyseessä on akuutti vaiva, tulee sinun ottaa välittömästi henkilökohtaisesti yhteyttä joko Ikiomaan tai muuhun terveydenhuollon yksikköön.

Palvelun hinta on 39 € / yhteydenotto. iLääkäri-palvelun käsittelyaika on max. 5 arkipäivää.

iLääkäri-kysymyksen voit lähettää näille asiantuntijoille:

Jatta Ahola, gynekologi

Minna Kunttu, sairaanhoitaja, haavahoidon asiantuntija

Hannu Paajanen, kirurgian erikoislääkäri, prof.

Seija Kuikka, gynekologi