Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

Monipuoliset laboratoriotutkimukset nopeasti ja luotettavasti

Lääkärikeskus Ikiomasta saat kaikki tarvittavat laboratoriotutkimukset - myös ilman lääkärin lähetettä

Lääkärikeskus Ikioman oma laboratorio tarjoaa monipuoliset ja kattavat laboratoriopalvelut. Voit tulla tutkimuksiin joko lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Yleisimpiä laboratoriotutkimuksia ovat mm. virtsanäytteet, verenkuvat, tulehduskokeet, kolesterolitutkimukset, sydänfilmi, keuhkotilavuus- ja keuhkotoimintakokeet ja uniapneatutkimus. Ikiomasta saat myös koronatestit (PCR ja antigeeni) ja koronaviruksen vasta-ainetestit esimerkiksi matkustamista, työtä tai tapahtumia varten.

Oletko jo tutustunut laboratoriopaketteihimme? Olemme koonneet naisille, miehille, nuorille aikuisille ja lapsille sopivia monipuolisia laboratoriotutkimuspaketteja, jotka voidaan tehdä ilman lääkärin lähetettä. Lue lisää tästä!

Jotta näytteenotto onnistuu sujuvasti, tutustuthan etukäteen laboratoriokokeeseesi liittyviin ohjeisiin. Osa laboratoriokokeista voi vaatia esimerkiksi ravinnotta oloa etukäteen. Saat lisätietoja tarvittaessa ajanvarauksestamme, p. 015 321 320. Huomioithan, että ilman lähetettä otettavista laboratoriotutkimuksista ei tällä hetkellä saa Kela-korvausta.

Osa näytteistä analysoidaan Lääkärikeskus Ikioman laboratoriossa Mikkelissä jopa asiakkaan odottaessa ja osa suomalaisen yhteistyökumppanimme, Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n, laboratoriossa.

  • Jennamari Asikainen

    Laboratoriohoitaja
  • Ida-Maria Suvimaa

    Laboratoriohoitaja