Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

Liikakiloista eroon turvallisesti ja hallitusti

Ikioman laihdutusklinikassa toimivat Cambridge -laihdutus­ohjelman valmentaja Iina Smolander, ravitsemusterapeutti Heli Pyrhönen ja laihdutuskirurgiaan perehtynyt erikoislääkäri Imre Ilves.

Ravitsemusterapeutin ammattitaitoa voidaan hyödyntää paitsi ylipainon hoidossa, myös muissa ravitsemuksen erityisosaamista vaativissa tilanteissa. Esimerkkeinä erityisruokavaliota vaativat sairaudet kuten keliakia, erilaiset suolistosairaudet, ruoka-aineyliherkkyydet, syömishäiriöt, neurologiset sairaudet, diabetes, yksipuolinen tai niukka ruokavalio tai muut syömiseen liittyvät pulmat.

Cambridge Ohjelmassa käytetään laadukkaita erittäin niukkaenergisiä laihdutustuotteita, jotka sisältävät tasapainoisessa suhteessa kaiken sen, mitä elimistö tarvitsee. Taso-ohjelma on joustava ja opettavainen kokonaisuus. Ohjelman voi aloittaa miltä tasolta vain ja jokaisella tasolla voi viipyä niin pitkään kun on tarve. Jokaisella tasolla harjoitellaan jotain ruoka-aineita tai aterioita. Tasoilla 1-5 energiavaje päivän aikana on tarpeeksi iso, jotta paino putoaa. Taso kuusi on painonhallintavaihe, jolloin laihdutus on jo takanapäin.

Kaikilla tasoilla osa (Tasolla 1 kaikki) nautitaan Cambridge -täysravintoa ja tavallista ruokaa. Pikku hiljaa siirrytään asteittain takaisin ravitsemussuositusten mukaiseen ruokaan. Cambridge -valmentajasi neuvoo sinua tason valinnassa ja tasolta toiselle siirtymisessä. Valmentaja auttaa sinua niin painonpudotuksessa kuin terveen ja mukavan painon ylläpitämisessä. Cambridge ohjelma on tutkittu, turvallinen ja tehokas tapa pudottaa painoa.

Ajanvaraus laihdutusklinikalle puhelimitse 050 591 0656 tai sähköpostilla iina.smolander@cambridgeohjelma.fi