Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

PALVELUT JA TOIMENPITEET

Modernissa toimenpideyksikössä teemme mm. tarvittavat päiväkirurgiset toimenpiteet sekä ruoansulatuskanavan tähystystutkimukset.

Täyden palvelun lääkärikeskus ja hammaslääkäriasema

Lääkärivastaanotot

Nopea apu löytyy yleis- ja erikoislääkärivastaanotolta. Lääkärikeskuksessamme on noin 80 lääkäriä yli 20 erikoisalalta, mm. neurokirurgia, plastiikkakirurgia ja kardiologia.

Tutustu

Hoitajavastaanotot

Aina ei tarvita lääkärikäyntiä vaan avun voi saada ammattitaitoiselta hoitajaltamme. Tarvittaessa hoitaja ohjaa yleis- tai erikoislääkärin vastaanotolle.

Tutustu

Hammaslääkärit

Hammaslääkärimme ovat hampaiden ja suunhoidon asiantuntijoita. Meillä hoituvat kaikki hammaslääkäripalvelut tutkimuksista ja hampaanpaikkauksista suukirurgisiin toimenpiteisiin – myös nukutuksessa.

Tutustu

Suuhygienisti

Suuhygienistimme auttaa ja ohjaa asiakkaita kaikissa suun hyvinvointiin liittyvissä asioissa sekä tekee mm. hampaiden puhdistuksia ja valkaisuja sekä hammaskorujen kiinnityksiä.

Tutustu

Kuvantaminen

Diagnosoinnin apuna on monipuoliset ultraääni-, röntgen-, magneetti- ja mammografiatutkimukset. Osa tutkimuksista vaatii erikoislääkärin lähetteen.

Tutustu

Laboratorio

Monipuoliset laboratoriopalvelut lääkärin lähetteellä tai asiakkaan omien toiveiden mukaan. Ilman lähetettä otettavista laboratoriotutkimuksista saat lääkärin analyysin, kun varaat ajan myös vastaanottoajan lääkärille.

Tutustu

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on parantaa ja ylläpitää ihmisen toimintakykyä ja liikkumista. Fysioterapiapalveluja voi varata myös ilman lääkärin lähetettä.

Tutustu

Muut ammattilaiset

Monipuoliseen palveluumme sisältyy laaja verkosto eri alojen osaajia, joiden asiantuntemusta hyödynnetään asiakkaan hyvinvoinnin ja terveyden parhaaksi.

Ravitsemusterapeutti
Jalkahoitaja
Lääkehoidon konsultti
Kuulontutkija
Toimintaterapeutti

Tutustu