Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

Avoimet työpaikat Lääkärikeskus Ikiomassa

Lääkärikeskus Ikioma tarjoaa asiakkailleen paikallisesti täyden palvelun lääkärikeskuspalvelut yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotoista kirurgisiin toimenpiteisiin ja tähystystutkimuksiin. Korkeatasoiset hammashoitopalvelut tuotetaan Ikiomahampaassa. Lääkärikeskus Ikioma Oy on aidosti paikallinen yhtiö, jonka pääomistaja on Pihlajalinna Oy. Koko konserni työllistää eri puolilla Etelä-Savoa lähes 100 terveydenhuollon ammattilaista ja kanssamme työskentelee noin 100 ammatinharjoittajaa.


Hammaslääkäri, tule meille töihin!

Tarjoamme sinulle toimivan vastaanoton, valmiiksi laajan ja pysyvän asiakaskunnan, ammattitaitoisen tiimin, työyhteisön vahvan tuen ja ammatillista koulutusta oman mielenkiintosi mukaan. Lisäksi voit tehdä yhteistyötä haluamasi hammaslaboratorion kanssa.

Työajat ja työsuhteen muoto ovat sovittavissa joustavasti omaan elämäntilanteeseesi sopiviksi. Tiesithän myös, että modernit toimitilamme sijaitsevat aivan Mikkelin keskustassa rautatieaseman vieressä, joten meille on helppo tulla oman auton lisäksi junalla tai bussilla kauempaakin.

Kiinnostuitko? Keskustelemme mielellämme kanssasi lisää, joten ota yhteyttä vastaavaan suuhygienistiin Karoliina Niroseen, p. 050 400 8589 tai iitu.nironen@ikiomahammas.fi 


Oletko kiinnostunut työskentelemään meillä?

Mikäli avoimista työpaikoista ei löytynyt juuri nyt sinulle sopivaa, mutta työskentely aidosti paikallisessa ja välittävässä lääkärikeskuksessa kiinnostaa, ota yhteyttä palvelupäällikkö Anu Kukkolaan, p. 050 360 1760, anu.kukkola@ikiomalaakari.fi. Jutellaan lisää!