Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

Älä jää yksin sairautesi tai vaivasi kanssa

Kiireettömätkin asiat hoituvat Ikiomassa epidemian aikana

Hengitystieoireisia asiakkaita pyydetään varaamaan aika puhelimitse

Jos sinulla on lievän hengitystieinfektion oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, lihassärkyä tai kuumetta, lepää ja sairasta rauhassa kotona. Mikäli oireesi vaativat lääkärissäkäyntiä, niin varaathan ajan numerosta 015 321 320. Kerrothan myös mahdollisesta koronaepäilystäsi aikaa varatessasi. Eristetty ja omalla sisäänkäynnillä toimiva infektiovastaanottomme palvelee hengitystieoireista kärsiviä asiakkaitamme. Näin pyrimme osaltamme välttämään muiden asiakkaiden altistumisen virukselle.

Koronatautiepäilyssä lisätietoa saat THL:n Ajankohtaista koronaviruksesta -sivuilta. Essoten päivystysapu on avoinna 24 h numerossa 116 117.

Lääkärikeskus ja hammaslääkäriasema palvelevat normaalisti

Ikioma ja Ikiomahampaan kaikki palvelut pyritään pitämään auki pandemian aikana. Henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme sydämellä ja ammattitaidolla.

Työterveyshuolto palvelee ensisijaisesti puhelimitse

Työterveyshuollon flunssa-/hengitystieoireiset asiakkaat voivat tilata ensisijaisesti puhelinvastaanottoajan hoitajalle tai lääkärille. Pyrimme näin suojaamaan henkilökuntaamme ja muita asiakkaitamme.

Laboratorio ja röntgen sekä pientoimenpiteet ja tähystykset hoituvat normaalisti

Laboratorio ja röntgen (ajanvaraus 015 321 320) palvelevat normaalisti. Teemme edelleenkin myös pientoimenpiteitä sekä endoskopiatutkimuksia. Päiväkirurgisia, anestesiaa vaativia toimenpiteitä teemme viikottain.

Autamme kaikissa kysymyksissäsi myös epidemian aikana

Jos et löydä sopivaa vastaanottoaikaa www-ajavarauksemme kautta, soita meille rohkeasti 015 321 320. Lääkärimme voivat tarvittaessa auttaa teitä myös puhelimitse ja etäyhteyksien avulla.


Ajankohtaista asiaa terveydestä

Tiivis hoitoketju tuo pelaajan takaisin kentälle

Huippu-urheilijan vammojen hoidossa nopeus ja osaaminen kulkevat käsi kädessä. Mikkelin Palloilijoiden Antti Voutilainen on saanut hyvää hoitoa Lääkärikeskus Ikiomassa, joka on ollut vuosien ajan MP:n edustusjoukkueen ja juniorijoukkueiden terveyskumppani. Lue lisää

Sepelvaltimotauti voi piileskellä pitkään

Sepelvaltimotauti on keski-ikäisten yleisin sydänsairaus, jota sairastavat Suomessa sadat tuhannet potilaat – iso osa heistä myös tietämättään. Lääkärikeskus Ikiomassa vastaanottava kardiologi Yulia Petrasova kertoo, millaisista sydänoireista lääkäriin kannattaa lähteä ja kuinka sepelvaltimotautia voi itse ehkäistä. Lue lisää

Tunnetko luomien VARO-muistisäännön?

Luomia ja omaa ihoa kannattaa tarkkailla säännöllisesti, jotta mahdolliset muutokset ehtii huomata ajoissa. Luomien havainnoinnissa apuna on helppo ja selkeä VARO-muistisääntö, jonka avulla voit arvioida luomen mahdollisesti hälyttäviä piirteitä ja muutoksia. Lue lisää