Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

Lääkärikeskus Ikioma jatkaa Jukurien pääyhteistyökumppanina

Ikioma vastaa Jukurien Liiga- ja U20-joukkueiden pelaajien terveydenhuollosta harjoitus- ja ottelukausilla sekä henkilökunnan työterveyshuollosta. Myös Ikioma Areenan nimi pysyy tutun sympaattisena.

Lääkärikeskus Ikioma ja Mikkelin Jukurit ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Ikioma vastaa edelliskausien tapaan Jukurien Liiga- ja U20-joukkueiden pelaajien terveydenhuollosta harjoitus- ja ottelukausilla sekä henkilökunnan työterveyshuollosta. Yhteistyösopimuksesta hyötyvät taloudellisesti myös Juniori-Jukurit.

Suurelle yleisölle kenties näkyvin osa yhteistyötä on, että Mikkelin jäähalli tunnetaan jatkossakin valtakunnallisesti poikkeuksellisen sympaattisella nimellä Ikioma Areena.

Lääkärikeskus Ikioma ja Ikimagneetti ovat olleet Jukurien tukena koko Liiga-taipaleen ajan. Ikioman lääketieteellinen johtaja Hannu Paajanen pitää tärkeänä, että paikalliset ammattiorganisaatiot yhdistävät voimansa koko Mikkelin seudun ja Etelä-Savon hyväksi.

- Yhteistyö on ollut merkityksellistä molemmille osapuolille, ja olemme osaltamme olleet siihen tyytyväisiä. On hienoa, että voimme jatkaa yhdessä näkyvää työtä seudun elinvoiman puolesta.

Myös Jukurien puolelta on oltu enemmän kuin tyytyväisiä yhteisiin vuosiin Ikioman kanssa.

- Onneksi saimme jatkettua toimivaa yhteistyötä paikallisen lääkärikeskuksen kanssa. Päätös jatkamisesta oli helppo, sillä yhteistyö Hannun johdolla on toiminut jo vuosia erinomaisesti. Kyseisen yhteistyön kautta olemme saaneet käyttöömme äärimmäisen ammattitaitoiset lääkäripalvelut, joiden käsissä meidän on ollut turvallista olla. Pelaamme ylpeydellä Ikioma Areenalla myös ensi kaudella, iloitsee Jukurit HC Oy:n toimitusjohtaja Antti Laakso.

Täysin paikallinen Lääkärikeskus Ikioma ja Ikimagneetti tarjoavat yhdessä urheilijoille nopean ja ammattitaitoisen hoitopolun, kun saman katon alta on saatavissa kaikki tarvittava paikallisten erikoislääkäreiden vastaanotoista laboratorio- ja kuvantamispalveluihin, fysioterapiaan ja aina leikkaushoitoihin asti.
- Kotiotteluissa on aina paikalla Ikioman lääkäri, asiantuntijamme ovat laajasti pelaajien käytettävissä ja esimerkiksi ottelussa loukkaantuva pelaaja pääsee alle vuorokaudessa magneettikuviin ja jatkohoitoon, Paajanen sanoo.

Jääkiekon lisäksi Lääkärikeskus Ikioma tukee monipuolisesti myös muuta paikallista kilpa- ja junioriurheilua.
- Haluamme omalta osaltamme edistää paikallisten lasten ja nuorten liikkumista sekä aktiivisten ja terveiden elämäntapojen omaksumista. Yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa on siinä keskeistä, Paajanen toteaa.


Jukurit HC Oy:n toimitusjohtaja Antti Laakso (vas.) ja Lääkärikeskus Ikioman lääketieteellinen johtaja Hannu Paajanen ovat tyytyväisiä paikallisen Liiga-seuran ja lääkärikeskuksen joustavaan ja monipuoliseen yhteistyöhön.

Jukurien kotiottelut pelataan jatkossakin Ikioma Areenalla.


Ajankohtaista asiaa terveydestä

Moni sairastaa keliakiaa yhä tietämättään

Keliakiaa on kutsuttu yhdeksi suomalaisten kansansairaudeksi, ja arvioiden mukaan jopa yli puolet keliaakikoista ei tiedä sairaudestaan. Diagnosointi on nykyisin helpompaa, sillä usein riittää pelkkä verikoe. Lue Ikiomassa vastaanottavan gastroenterologi Mika Puhdon haastattelu! Lue lisää

Totta vai tarua? Kysytään lääkäriltä uniapneasta

Lääkärikeskus Ikioman videosarjassa asiantuntijat vastaavat viiteen mielenkiintoiseen väitteeseen omalta erikoisalaltaan. Ensimmäisessä jaksossa korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Jyrki Kaukonen vahvistaa ja kumoaa uniapneaan liittyviä väittämiä. Lue lisää

Tiivis hoitoketju tuo pelaajan takaisin kentälle

Huippu-urheilijan vammojen hoidossa nopeus ja osaaminen kulkevat käsi kädessä. Mikkelin Palloilijoiden Antti Voutilainen on saanut hyvää hoitoa Lääkärikeskus Ikiomassa, joka on ollut vuosien ajan MP:n edustusjoukkueen ja juniorijoukkueiden terveyskumppani. Lue lisää