Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

Tervetuloa asioimaan turvallisesti Ikiomaan

Meille Ikiomassa on tärkeää, että jokainen voi asioida lääkärikeskuksessa turvallisin mielin myös poikkeuksellisina aikoina.

Meille Ikiomassa on tärkeää, että jokainen voi asioida lääkärikeskuksessa turvallisin mielin myös poikkeuksellisina aikoina. Vaivojen kanssa ei siis tarvitse eikä kannata jäädä yksin, vaan ammattilaisemme ovat apunasi myös nyt!

Voit varata ajan Lääkärikeskus Ikiomaan verkkoajanvarauksesta tai soittamalla numeroon 015 321 320. Ikiomahampaaseen saat ajan verkkoajanvarauksen kautta tai soittamalla 015 321 3260.

Kun saavut asiakkaaksi Lääkärikeskus Ikiomaan tai Ikiomahampaaseen:

  • Tulethan mahdollisimman lähellä omaa vastaanottoaikaasi, jolloin odotusaika yleisissä tiloissa jää mahdollisimman lyhyeksi. Olemme myös väljentäneet odotustilojen kalustusta, jotta turvavälien pitäminen on entistäkin helpompaa.
  • Käytäthän aina meillä asioidessasi kasvomaskia – mekin käytämme! Mikäli oma kasvomaski unohtuu kotiin tai autoon, saat vastaanotostamme maskin.
  • Huolehdithan käsi- ja yskimishygieniasta. Käsidesiä on aina saatavilla sisäänkäynneillä sekä odotus- ja vastaanottotiloissa. 

Mikäli sinulla on koronavirusinfektioon viittaavia oireita kuten flunssa- tai vatsaoireita, ota yhteyttä ensiksi ajanvaraukseemme puhelimitse. Jos tarvitset koronatestin, lue tästä lisää koronatesteistämme.

Lääkärikeskus Ikiomassa ei ole myynnissä tai jaossa koronavirusrokotteita, vaan niiden jakelusta vastaavat tällä hetkellä sairaanhoitopiirit. Mikkelin seudulla koronarokottamista hoitaa Essote, lue lisää tästä.


Muistathan, että pääset lääkärin vastaanotolle halutessasi myös etänä vaikka kotisohvalta! Lue tästä lisää lääkärin etävastaanotosta ja muista digipalveluistamme!


Ajankohtaista asiaa terveydestä

Moni sairastaa keliakiaa yhä tietämättään

Keliakiaa on kutsuttu yhdeksi suomalaisten kansansairaudeksi, ja arvioiden mukaan jopa yli puolet keliaakikoista ei tiedä sairaudestaan. Diagnosointi on nykyisin helpompaa, sillä usein riittää pelkkä verikoe. Lue Ikiomassa vastaanottavan gastroenterologi Mika Puhdon haastattelu! Lue lisää

Totta vai tarua? Kysytään lääkäriltä uniapneasta

Lääkärikeskus Ikioman videosarjassa asiantuntijat vastaavat viiteen mielenkiintoiseen väitteeseen omalta erikoisalaltaan. Ensimmäisessä jaksossa korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Jyrki Kaukonen vahvistaa ja kumoaa uniapneaan liittyviä väittämiä. Lue lisää

Tiivis hoitoketju tuo pelaajan takaisin kentälle

Huippu-urheilijan vammojen hoidossa nopeus ja osaaminen kulkevat käsi kädessä. Mikkelin Palloilijoiden Antti Voutilainen on saanut hyvää hoitoa Lääkärikeskus Ikiomassa, joka on ollut vuosien ajan MP:n edustusjoukkueen ja juniorijoukkueiden terveyskumppani. Lue lisää