Ajanvaraus
Ikioma Lääkäri

Ajanvaraus
Ikioma Hammas

Uusia ammattilaisia

Lisää lastenlääkäreitä ikiomaan

Ilkka Paalanen ja Hannu Nissinen aloittavat Ikiomassa

Lastentautien kaksi kokenutta erikoislääkäriä aloittavat vastaanotot tammikuun lopussa ja helmikuun alussa meillä, Ikiomassa. Vastaanotot aina torstaisin vuoroviikoin.

Hannu Nissinen hoitaa lastenlääkärinä laaja-alaisesti yleisimpiä lasten sairauksia. Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat lasten sydänsairaudet sekä lasten kasvuun ja endokrinologisiin sairauksiin liittyvät ongelmat. Reilun 10 vuoden lääkärin uran jälkeen valmistuin lastentautien erikoislääkäriksi kesällä 2018.

Hannu tekee myös 0–16-vuotiaiden sydämen ultraäänitutkimukset tarvittaessa esimerkiksi sydämen sivuääniselvittelyissä.

Vastaanottoajat ovat 30 min ajoilla, sillä vuosien työn aikana hän on kokenut, että lapsi ja perhe tarvitsee kiireettömän ja rauhallisen vastaanottotilanteen, jolloin lapseen ehtii hetken tutustua ennen tutkimista. Sydämen ultraäänitutkimusta varten varataan mielellään tunnin aika, koska haastatteluun, kliiniseen tutkimukseen ja ultraäänitutkimukseen tarvitaan riittävästi aikaa.

Ilkka Paalanen hoitaa alle 16-vuotiaiden lasten ja nuorten sairauksia laaja-alaisesti, erityisenä kiinnostuksen kohteena lasten allergiat, astma ja atopia. Lastentautien erikoisalalla hän on työskennellyt vuodesta 2007 lähtien ja lastentautien erikoislääkäriksi  valmistunut 2013.


Ajankohtaista asiaa terveydestä